-20% Reducere Licenta, Master, Grad

Shape Shape

Editarea academică Lucrare de Licenta.

Shape
Shape
Shape lucrare-de-licenta
lucrare de licenta

Editarea noastră academică oferă mai mult decât corectură.

Optimizăm ortografia și stilul, dar luăm în considerare și argumentarea, structura, cotațiile și prezentarea rezultatelor. 100% reușit din punct de vedere lingvistic și științific: aceasta este impresia pe care cititorul sau examinatorul ar trebui să o aibă despre munca ta, acesta este scopul nostru.

Shape Shape Shape
Lucrări Academice Personalizate

Iti oferim Timp Pretios, Solicitudine & Siguranta Succesului!

Redactam si corectăm lucrari de licenta, disertatie master si grad didactic pentru dvs. meticulos și temeinic. După revizuirea noastră, vă predați munca cu sentimentul bun că totul este corect.

Sprijinim studenții, masteranzii, doctoranzii și oamenii de știință cu teze sau lucrări de cercetare. Echipa noastră include peste 400 de specialiști dintr-o mare varietate de domenii. Cei mai mulți dintre ei au fost sau sunt activi ca lectori la universități și colegii tehnice. Există, de asemenea, profesori cu experiență în domeniul care lucrează pentru editori specialiști științifici consacrați.

Structura unei lucrari de diplomă sau a unei lucrări de licență rezultă din diferite componente. Când construiți o lucrare de diplomă sau o lucrare de licență, in mod formal, trebuie să conțină următoarele informații: numele universității, departamentului și cursului de studiu; titlul lucrării; numele și titlul primului și al doilea profesor; numele și prenumele studentului Cuprinsul reflectă structura detaliată a unei teze de diplomă sau a unei lucrări de licență sau structura detaliată.
Cuprinsul urmează imediat după copertă. Trebuie avut grijă să se asigure că este structurat în mod clar și logic. Fiecare secțiune poate conține mai multe subpuncte. Dacă există un subelement, trebuie să urmeze cel puțin o secundă!

Folosiți abrevieri în text cu moderare. Mai presus de toate, trebuie evitate abrevierile neobișnuite și personale utilizate de autor și etichetele specifice companiei. Dacă utilizați abrevieri, acestea trebuie să corespundă standardelor din „Duden”. Dacă nu este cazul, prima dată când utilizați cuvântul, trebuie să-l scrieți și să puneți abrevierea între paranteze după el. Lista abrevierilor conține doar abrevierile care nu sunt listate în Duden. Locul formal în structura unei lucrari de diplomă sau a unei lucrari de licență se află în spatele cuprinsului și înainte de introducere. Nucleul structurii unei teze de diplomă sau a unei teze de licență constă din trei blocuri: Introducere - partea principală - rezumat.

Introducerea are funcția importantă de a introduce recenzorul / cititorul în lucrare și de a-l pregăti pentru subiect. În acest scop, introducerea ar trebui să conducă cititorul la subiect și să-i distingă de aspectele netratate ale subiectului. Apoi trebuie arătată problema sau întrebarea lucrării. Aceasta este urmată de prezentarea obiectivului dezbaterii științifice. Apoi urmează o schiță a structurii lucrării sau a cursului investigației în capitolele individuale. Introducerea ar trebui procesată numai atunci când cel puțin 50% din lucrare este „terminată”.