-20% Reducere Licenta, Master, Grad

Shape Shape

Coaching științific lucrare de licenta, disertatie master

Shape
Shape
Shape lucrare-de-licenta

Coaching-ul pentru lucrarea de licenta sau disertatie de master

Coaching-ul pentru lucrarea de licenta sau disertatie de master are loc întotdeauna într-un dialog 1 + 1. Tu (1) și antrenorul tău (+1) și suficient timp pentru a vorbi - acest sprijin individual este răspunsul nostru la cerintele pietei si universității. Unul dintre primii pași este să alegi redactorul consultant potrivit.

Tu determini direcția. Pentru a face acest lucru, sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail cu dorințele și cerințele dvs. Unul dintre coordonatorii noștri de proiect va lucra apoi cu dvs. pentru a decide cine din echipa noastră se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră. La sfârșitul acestui prim pas, este selectat redactorul corespunzător.

Apoi puteți verifica dacă chimia dintre voi doi este corectă. După această primă scurtă conversație, luați o decizie dacă doriți să începeți. Apoi începe.

"Antrenamentul" constă în mai multe date. Câte întâlniri au loc depinde de cât timp durează pentru a elimina obstacolele din proiectul / lucrarea dvs. Mulți studenți au între cinci și zece întâlniri repartizate pe mai multe săptămâni.

Shape Shape Shape
Lucrări Academice Personalizate

Iti oferim Timp Pretios, Solicitudine & Siguranta Succesului!

Avantajele tale:
Aveți la dispoziție mai mulți "antrenori" și discutați mai întâi despre cerințele dvs. cu un coordonator de proiect care cunoaște toți antrenorii.

Puteți vorbi cu antrenorul ales fără obligație și abia apoi decideți dacă doriți să începeți. Nu există costuri pentru acest proces de selecție și puteți anula oricând.

Toate datele și textele dvs. vor fi tratate confidențial. Scopul nostru este o cooperare relaxată, plăcută și de încredere.

SFATURI STATISTICE SPECIAL PENTRU LUCRARI DE LICENTA, DISERTATIE SAU TEZE DE DOCTORAT
Majoritatea consultărilor noastre statistice sunt pentru teze de doctorat. Doctoranzii provin în primul rând din domeniile medicinei , științelor sociale și economiei .

Ce facem:
Planificarea anchetei
Evaluări de date
interpretare
Prezentarea rezultatelor
Transfer de cunoștințe

Cum lucrăm:
Vă implicăm, astfel încât să puteți învăța din proiect.
Lucrăm cu SPSS, EVIEWS, Stata, R, Excel.
Vă explicăm clar și înțelegem sfaturile noastre ca un schimb colegial.
Sfaturi statistice și multe altele

În fiecare an redactam câteva sute de teze de doctorat. Sfaturile statistice sunt doar unul dintre subiectele pentru care oferim sprijin.

Supraveghetorii doctorali au de obicei puțin timp. Comunicarea cu persoana care vă evaluează doctoratul este importantă. La urma urmei, conducătorului de doctorat ar trebui să îi placă rezultatul. S-a dovedit utilă trimiterea unei versiuni a lucrarii de doctorat examinatorului înainte de depunerea oficială.  În acest fel, cererile de modificare pot fi introduse în continuare înainte de a avea loc clasificarea.  Dacă examinatorul acceptă această procedură, candidatul la doctorat va afla în timp util cum va fi acceptată teza sa de doctorat. Există, de asemenea, un alt punct în care este util să cunoaștem opinia conducătorului de doctorat: atunci când este vorba de implicarea unui consultant extern de statistici. Pentru o disertație medicală, este destul de obișnuit să solicitați sfatul experților în statistici. Pe de altă parte, pentru o teză de doctorat în statistică, se așteaptă candidatul la doctorat

Verificare a plagiatului

Experți academici cu experiență vă verifică munca științifică pentru plagiat - rapid și discret.

Cele mai recente scandaluri în jurul lucrărilor științifice ( licenta, disertatie sau doctorat) ale numeroșilor politicieni sunt un indiciu al necesității unei verificări aprofundate a plagiatului pentru fiecare lucrare academică. Pentru a fi în siguranță, verificați dacă plagiatul exista.

Sursele externe sunt esențiale pentru munca științifică. Indiferent dacă este vorba de extrase de text, date, tabele sau cifre: trimiterea la starea actuală a cercetării este întotdeauna o parte esențială a activității academice. Citarea corectă este cel puțin la fel de importantă ca si calitatea și cantitatea acestor surse.

Când se redacteaza o lucrare științifică, așa-numitul plagiat se strecoară adesea, chiar și inconștient. Acesta este de obicei un transfer de text care nu este marcat ca atare. Cu toate acestea, plagiatul nu poate fi cauzat doar de uitarea ghilimelelor.

Datorită cererilor crescânde ale universităților și numeroaselor surse de literatură utilizate, studenților le lipsește adesea experiența în tratarea surselor științifice. Pe lângă plagiat în ceea ce privește conținutul, există numeroase alte tipuri de plagiat. De exemplu, atunci când lucrați cu diverse surse multilingve, așa-numitul plagiat de traducere sau plagiat structural poate apărea și poate provoca probleme grave.

Toate colegiile și universitățile folosesc acum software-ul modern pentru detectarea plagiatului, care dezvăluie rapid pasaje text care au fost adoptate. Pe lângă eșecul examenului la universitate, acest lucru duce adesea la o încălcare a legii sub forma unei încălcări a drepturilor de autor.

Vă oferim o verificare a plagiatului prin intermediul unui software puternic, care vă verifică documentul pentru o examinare detaliată a potrivirii pasajelor de text publicate. Rezultatul este înregistrat într-un raport de audit. Toate lucrările create și editate de autorii noștri sunt, desigur, supuse unei astfel de verificări a plagiatului. Drept urmare, fiecare lucrare pe care o producem este unică, toate citările sunt marcate și sursele de literatură sunt listate.